Renovarea spatiului din curtea scolii Ioan Bob

2012
mai
Holcim Romania
Constructii
600
Adresa: Str. Episcop Ioan Bob, nr. 10, Cluj-Napoca, Cluj
Amenajarea spatiului de joaca al elevilor de la scoala Ioan Bob, una dintre cele mai vechi institutii de invatamant public care deserveste comunitatea clujeana.
Angajatii Holcim de la statia de betoane Cluj-Napoca au construit un spatiu de depozitare, au imbunatatit terenurile dedicate activitatilor sportive, prin trasarea marcajelor si montarea unui cos de baschet, au reparat si vopsit bordurile si bancile din curtea scolii si au reamenajat spatiul verde.
OBSERVATII: Actiunea a facut parte din campania Impreuna pentru comunitate ce a fost ocazionata de Centenarul Grupului Holcim si de aniversarea a 15 ani de activitate in Romania. Pe tot parcursul anului, cei peste 80.000 de angajati Holcim din toate colturile lumii s-au implicat pentru minim o zi ca voluntari in programe sociale, cu scopul de a insuma, prin timpul petrecut in astfel de actiuni, cel putin 100 de ani. Aceasta a fost un cadou simbolic oferit de echipa Holcim comunitatii globale, in semn de recunostinta fata de suportul si sprijinul oamenilor, de-a lungul timpului.