Renovarea Centrului de Plasament Ciresarii-Ploiesti

2012
mai
Holcim Romania
Constructii
17
Adresa: str. Raristei nr. 62 C, Ploiesti, Prahova
Echipa Holcim Romania de la statia de betoane de la Ploiesti si cea de la statia de agregate de la Stancesti s-a implicat in renovarea Centrului de Plasament Ciresarii si in reamenajarea spatiului de joaca destinat copiilor defavorizati.
Angajatii Holcim au efectuat reparatii cladirii, au curatat si au zugravit salile de primire si de recreare, au donat si montat un televizor si cablu TV, au donat o combina frigorifica si au daruit fructe celor 17 copii institutionalizati.
Actiunea a facut parte din campania Impreuna pentru comunitate ce a fost ocazionata de Centenarul Grupului Holcim si de aniversarea a 15 ani de activitate in Romania. Pe tot parcursul anului 2012, cei peste 80.000 de angajati Holcim din toate colturile lumii s-au implicat pentru minim o zi ca voluntari in programe sociale, cu scopul de a insumat, prin timpul petrecut in astfel de actiuni, cel putin 100 de ani. Aceasta a fost un cadou simbolic oferit de echipa Holcim comunitatii globale, in semn de recunostinta fata de suportul si sprijinul oamenilor, de-a lungul timpului.