Conferinta Nationala de Invatamant Virtual (CNIV) si Conferinta Internationala de Invatamant Virtual (ICVL)

2013
octombrie
Siveco Romania
IT
230
Adresa: Bulevardul Regina Elisabeta 4-12, Bucuresti
Compania sustine din 2003, Conferinta Nationala de Invatamant Virtual (CNIV) si din 2006 Conferinta Internationala de Invatamant Virtual (ICVL), evenimente stiintifice ce reunesc anual profesori din invatamantul superior si preuniversitar, elevi si studenti, specialisti in educatie si IT. Manifestarile s-au desfasurat simultan, timp de doua zile la sfarsitul lunii octombrie, perioada in care au avut loc prezentari si dezbateri; Concursul "Software Educational 2013" si Expozitia de produse software, echipamente si produse IT destinate educatiei, cercetarii si inovarii.
Conferintele au oferit o viziune asupra politicilor de eLearning and eTraining la nivel european; au facut un bilant al situatiei invatamantului romanesc si mondial; au incercat sa dezvolte o abordare comuna asupra perspectivelor invatamantului.
Peste 150 de profesori si cercetatori au inscris 57 de lucrari in cadrul conferintei CNIV; peste 300 de profesionisti ai educatiei au participat la prezentari. Conferinta ICVL a reunit peste 80 participanti din 14 tari de pe 3 continente.