De-ale noastre

2013
august
METRO
Comert
Adresa: Poiana Mare, Poiana Mare, Dolj
Programul "De-ale Noastre” include parteneriate cu producatori din zone legumicole. Astfel, in 2013 programul s-a adresat atat unor producatori locali din bazinul legumicol Poiana Mare, judetul Dolj, cat si unor fermieri din jurul Bucurestiului.
Programul „De-ale noastre” este un program unic in Romania din punctul de vedere al sustinerii producatorilor locali, deoarece ofera sprijin in toate etapele-cheie ale productiei (consultanta, solutii de colectare, ambalare), precum si monitorizare, distributie si o piata de desfacere a productiei, in magazinele retelei METRO din Romania. Dupa colectare, produsele sunt livrate in toate magazinele METRO Cash& Carry din tara in cel mai scurt timp, pentru a pastra un nivel ridicat de prospetime al legumelor si fructelor. Tehnicile traditionale de cultivare confera gust si miros autentice produselor si impun folosirea in proportie de peste 80%a ingrasamintelor naturale.
Programul face parte din platforma de sustinere a producatorilor localia METRO Cash & Carry Romania, prin care compania incurajeaza dezvoltarea unor sectoare cheie ale economiei si stabileste noi standarde la nivelul pietei si a producatorilor.