METRO - Starurile Comunitatii

2014
Mai
METRO
Comert
50000
Adresa: Bulevardul Theodor Palady, nr 51, Bucuresti
Competitia METRO - Starurile Comunitatii s-a nascut din dorinta de a recunoaste, incuraja si rasplati acei intreprinzatori care, prin proiectele lor sociale, educationale sau de mediu au contribuit la bunastarea comunitatii. METRO Cash & Carry Romania a oferit un premiu de 200.000 de lei, castigatorul urmand sa investeasca in continuare cel putin jumatate din aceasta suma in proiecte de responsabilitate sociala.
In competitie s-a inscris aproximativ 50 de proiecte, dintre care 20 au fost selectate in finala. Dupa un proces complex de evaluare, juriul a desemnat firma Concordia Development drept castigator al competitiei.
Brutaria Concordia este o intreprindere sociala, dezvoltata pe langa scoala de meserii a Organizatiei Umanitare Concordia. Brutaria angajeaza o parte din absolventii Scolii de Meserii, tineri proveniti din familii dezorganizate, afectate de saracie sau care vin direct din strada, pentru o perioada de 1 -2 ani, pentru a dobandi suficienta experienta si a fi pregatiti sa faca fata conditiilor competitive de pe piata muncii.